torsdag 22 november 2012

Stå emot!

Idag när jag satt och bläddrade igenom reklam högen som kom med posten idag så slog det mig att detta är en farlig tid för oss med social fobi. I många av de reklamfoldrar jag bläddrade i så fanns text där man även uppmanade till att  handla från dem via deras nätsidor. Jag ville bara uppmana er med samma problem som jag: Stå emot! Vi behöver utsättas för det som skrämmer oss mest, försök stå emot frestelsen att bara klicka hem alla klappar. Försök istället tänka att julbestyren ute i handeln är värdefull träning. Är det alldeles för läskigt så försök att hitta en "gyllene" medelväg, advent och jultider ska ju vara en tid av glädje och mys.

Hej hopp!

4 kommentarer:

  1. Ja, du har så rätt. Det blir så lätt att man väljer den enklaste vägen och drar sig undan fast man vet innerst inne att det inte är bra.

    Jag gick och handlade på lunchen idag, fastän det tog emot, och fastän jag hade ostadighetskänslor till och från. Det gick ju, och det gick bra.

    Önskar dig en skön och vilsam helg!

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat! Jättebra att du gjorde det fastän det bar emot. Hoppas du gav dig själv lite beröm att det gick så bra! Vad har du för typ av jobb och hur många är det på din arbetsplats? Om jag får vara nyfiken vill säga.... du behöver inte alls svara om du tycker det är en jobbig fråga. Tycker bara det är intressant att veta vad människor med denna fobi pysslar med.

    Jag hade hoppats på en lugn och stillsam helg men vi har kämpat med en tokförkylning jättelänge som vägrar ge sig. Min stora tjej hostar så hon spyr på nätterna så man får upp och bädda rent, duscha barn och ladda tvättmaskin, tyvärr inte mycket sömn som skulle vara så välbehövlig.

    Hoppas din helg är bra!

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni har kryat på er i familjen. Jobbigt när det inte ger sig.

    Jag sköter ekonomin på ett litet företag med 17 anställda. Bara killar förutom jag...
    På jobbet fungerar jag hur bra som helst. Större problem att ta mig dit och därifrån.
    Vad jobbar du med? Du behöver självklart inte svara om du inte vill du heller.

    Julbord med jobbet i helgen. Det ska bli trevligt, bara trevligt, har jag bestämt :)

    Ha en skön och förhoppningsvis friskare helg!


    SvaraRadera
  4. Tack Maria vi är lite bättre, dock hänger det nedrans halsontet kvar på mig. Verkar helt enkelt inte vilja ge sig....
    Vad skönt att du känner att allt går bra på jobbet. Jag jobbar på en affärsresebyrå, ingen kundkontakt mer än via mail och telefon. Ca 30 - 35 anställda. Vad kul med julbord för dig och självklart kommer det gå galant!

    SvaraRadera