onsdag 27 februari 2013

Butterflies...

In my belly, japp massa fjärilar som susar omkring därinne. Så känns det. När min sambo kommer hem ska jag möta honom i dörren för att bege mig in mot stan och träffa en människa jag aldrig mött förut som också har liknande problem/ångest.  Ska bli sjukt spännande! Håll tummarna att det går bra för mig.... det bör det göra.

Over and out

4 kommentarer:

  1. Hoppas du hade en trevlig träff igår. Är säker på att det gick bra för er båda. Bra initiativ. Friskt vågat hälften vunnet!

    Kram till alla modiga och alla andra med.
    Tillsammans är vi starka!

    SvaraRadera
  2. Tack det hade jag. Det var ett mycket intressant möte och alltid lika spännande att höra en annans tankar, upplevelser och åsikter om social fobi. Jag var oerhört trött när jag kom hem igår kväll så jag hade nog varit mer nervös inför mötet än vad jag faktiskt trodde men det gick bra och det var bara trevligt. Vi talade om att träffas igen, du är välkommen att haka på om du är sugen! TYvärr kommer jag inte hinna med årsmötet på lördag, du får gärna uppdatera mig lite här sedan om det är något du tycker jag bör veta om. Tack för att du skriver till mig här, jag uppskattar det verkligen och tycker det är jätteroligt.

    Ha det så bra och lycka till på lördag. Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej! tack för senast. Hoppas vi kan ses igen, och Maria du är hjärtligt välkommen att hänga på! HIttade boken ilska skam och skuld som du tipsade om på adlibris (gick att ladda ner för 100 kr) så sitter och läser den nu. Har inte kommit så långt men än så länge så verkar den bra. Men sen är det ju det där kluriga - att omsätta teori till praktik!

    SvaraRadera
  4. Hej! Tack själv, det hoppas jag också vore jättetrevligt. Vad bra att boken verkar lovande, kanske måste ta mig i kragen och inhandla den också. Ha det gott så hörs vi!

    SvaraRadera