måndag 3 juni 2013

Skakad och berörd.

Är det inte så hon sjunger? Nanne Grönvall i någon låt... jag är förlorad och förförd skakad och berörd.... hjärtat slår så hårt och jag faller mer och mer.

Jag läste något jag inte hade önskat hänt. Jag fick reda på något som gjorde mig skakad och berörd. Vart var jag? Varför glider människor ifrån varandra? Jag sitter här vid köksbordet och önskar att jag hade vart där och kunnat hjälpt min vän, eller att jag åtminstone gjort något för henne i hennes långa oändliga kanske aldrig tar ett slut vandring tillbaka till vad vi kallar "vanliga" livet.

Vardagslunken hör hemma knallar på och det händer inte mycket. Min fobi är hanterbar för tillfället men det kommer dagar då jag är låg och har sämre motståndskraft. Jag var ut och åt med en tjej som lider av samma åkomma och vi snackade av oss lite. Det mötet gick bra som det brukar göra när jag vet att jag ska träffa någon som har samma problem. Just nu skulle jag nog vilja fly livet en stund... jag kommer på mig själv med att fantisera mig bort till stränder långt borta. Visst är det konstigt hur en doft kan förflytta en i både tid och rum? Både konstigt men ack så härligt ibland.

Jag försöker hålla mig flytande och fungerande, har haft lite tryck över bröstet och svårt att andas ibland . Tror det beror på min inre stress gällande framtiden just nu, jag har ingen aning om hur det blir till hösten. Prognosen på mitt jobb ser inte lovande ut, de jobb jag sökt har tyvärr inte gett något men en plats på en utbildning jag sökt har jag i alla fall. Jag har tackat ja så jag antar att jag ska gå den... eller? Om någon bara kunde kliva in i mitt liv och styra upp...tala om för mig det här passar dig, gör så här och så här så blir det bra.

Mina tankar går till min vän ikväll. Om du läser så hoppas jag du kommer ihåg: Per aspera ad astra!

Kram till dig min vän

1 kommentar:

  1. 1xBet Korean Racebook - LegalBet.co.KR
    1xBet is one of the hottest online casino brands and It is also owned by 바카라 사이트 Nodeposit Nd and belongs to 인카지노 online betting 1xbet korean operator Bet365.

    SvaraRadera